NIEUW van Keenwell, Ritual packs

Keenwell introduceert speciaal voor de zomer een aantal aantrekkelijk geprijsde actiepakketten. 5 pakketten met telkens 3 gloednieuwe producten.

Elk pakket bevat een serum 30 ml, masker 50 ml én crème 50 ml, dit alles aan een zeer aantrekkelijke prijs!

Cicage:

Met het buitengewone extract van Gotu Kola en panthenol helpt het de huidbarrière te herstellen, voorkomt het transepidermaal waterverlies en verbetert het de hydratatie. Daarnaast stimuleert het de regeneratieprocessen en beschermt het de huid, waardoor het een zeer complete anti-aging behandeling is voor de droge, gevoelige of beschadigde huid.

Glow:

Het Glow pakket combineert de synergetische werking van niacinamide en een ingekapseld multivitaminecomplex (vitamine C en E). Dit resulteert in een egalere teint, verbeterde helderheid en optimale hydratatie van de huid. Bereik een stralende en gezonde gloed met dit pakket.

Hyal:

Dit pakket biedt krachtige en langdurige hydratatie van binnenuit dankzij Hyaluronzuur en een 100% natuurlijk hydraterend extact. Het vermindert schilfering en ongemak, en verbetert de algehele gezondheid van de huid. U zult merken dat uw huid er zachter en elastischer uitziet en aanvoelt.

Peptides:

Dit pakket maakt gebruik van de synergetische werking van twee krachtige peptiden om de tekenen van veroudering te bestrijden. Het koperpeptide stimuleert de productie van collageen, elastine en hyaluronzuur, wat resulteert in verbeterde structuur, elasticiteit, dichtheid en weerstand van de huid. Het acetyl-octapeptide 3 verzwakt spiercontracties en voorkomt zo de vorming van rimpels.

Veganol:

Dit pakket bevat bakuchiol en shiitake-extract, die beide werken tegen celbeschadiging veroorzaakt door blootstelling aan zonlicht, evenals de afbraak van collageen en elastine. Deze factoren spelen een belangrijke rol bij het verouderingsproces. Met Veganol kunt u effectief deze tekenen van veroudering bestrijden.