Over

Perfect Skin Everlinespa

PERFECT SKIN EVERLINESPA is gebaseerd op het essentiële element van water dat in synergie met de onderwaterwereld werkt. Algen zijn rijk aan krachtige en natuurlijke actieve ingrediënten die vele deugden en voordelen hebben.

De algen, rijk aan vitaminen, eiwitten, aminozuren en minerale zouten hebben een effectieve antioxiderende actie, contrasterend met de vrije radicalen die het huidmetabolisme revitaliseren en reactiveren en terzelfdertijd het natuurlijke afweersysteem stimuleren.

Elk product wordt gekenmerkt door een nummer dat een specifieke behandeling vertegenwoordigt. Een moderne en elegante manier om onmiddellijk de meest geschikte schoonheidsbehandeling te onderscheiden.

PERFECT SKIN EVERLINESPA,
HET NATUURLIJKE EN UNIEKE PLEZIER VAN DE ECHTE SCHOONHEID

………………………………………………………..

NIEUW – LED TUNNEL

Het apparaat met 6 kleuren LED-lichttherapie is doeltreffend gebleken bij de behandeling van verschillende aspecten van huidveroudering. Meerdere studies hebben een verbetering aangetoond van fijne rimpels, hyperpigmentatie, gevoelige huid en bij een ruwe huid. Deze resultaten worden bekomen door een verbeterde collageenproductie en door verhoogde celstofwisseling.

Led versnelt de mitochondriale productie, regenereert het weefsel en helpt rimpels te verminderen. Het heeft een versterkend effect, herstelt schade veroorzaakt door zonnelicht, hydrateert de huid en brengt de pH in balans. Activeert de cellen met koude lichtpulsen.

Specialist in huidverbetering

Vraag de prijslijst aan via e-mail