Wie

Bellux Cosmetics

Wie zijn we?


Wij zijn importeur en exclusief distributeur van de hoogwaardige cosmeticamerken Perfect Skin Everlinespa, Aqua Peel Fusion, Keenwell, Ericson Laboratoire, Masks & Patches en Feetcalm. Daarnaast kan je bij ons ook terecht voor de ontharingsproducten van Softépil. We verdelen deze professionele verzorgingsproducten uitsluitend aan schoonheidsinstituten en kapsalons.

Werkwijze


We hebben als leverancier in de cosmetica- en verzorgingssector meer dan 25 jaar ervaring op onze teller staan. We werken zeer intensief en persoonlijk samen met zowel grote als kleine instituten. We zijn er voor starters en voor ervaren professionals. Dankzij het interactieve proces met onze klanten ontwikkelden we een evenwichtig en compleet aanbod. We vertalen hun wensen naar haalbare en lucratieve oplossingen.

Ons team


Ons enthousiast team bestaat uit gedreven medewerkers die jong van geest zijn en een positieve ingesteldheid hebben. Stuk voor stuk gemotiveerde mensen die jaren ervaring hebben in de schoonheidssector. Daar kan je op rekenen.