Over

Feetcalm

Een revolutionair en innovatief merk dat complete verzorging biedt voor voeten en benen.

Met een breed scala aan professionele behandelingen en producten voor thuis waarmee u uw levensstijl kan combineren met de verzorging en schoonheid van uw voeten, zodat u ze bij elke stap gezond en sterk houdt. Snelle en effectieve oplossingen voor elke behoefte: droge, ruwe, gebarsten en vereelte huid, overmatig zweten en nare geurtjes, vermoeide voeten en benen.

Bij Feetcalm selecteren we zorgvuldig alle ingrediënten die we gebruiken, om u de beste en meest effectieve resultaten te bieden met de maximale veiligheidsgaranties. Al onze producten zijn dermatologisch getest voor de gevoelige huid.

Dankzij de hoge concentraties ureum en andere klinisch effectieve ingrediënten die in onze formules worden gebruikt, kunnen wij professionele en thuisverzorgingsoplossingen met buitengewone resultaten bieden.

Feetcalm staat voor:

  • KWALITEIT: Feetcalm bedenkt, formuleert en produceert in Spanje producten met de hoogste wetenschappelijke nauwkeurigheid. Dermatologisch getest voor de meest gevoelige huid.
  • INNOVATIE: 1ste Spaanse merk dat een complete lijn van voetverzorgingsschuimen lanceert.
  • REVOLUTIE: 1ste merk ter wereld dat een voetverzorgingsampulle collectie lanceert.
  • EFFECTIVITEIT: Effectieve, snelwerkende producten met zichtbare resultaten in slechts 24 uur! Ingrediënten met de hoogste concentraties op de markt.

Kwaliteit in verzorging

Bekijk de prijslijst van Feetcalm.

Vraag de prijslijst aan via e-mail. Na ontvangen van de prijslijsten kan u onmiddellijk bestellen.

Via e-mail