Merken

Ericson Laboratoire

Ericson Laboratoire gaat steeds opzoek naar de grens tussen medische ingrepen en cosmetologie

ericson

Ericson Laboratoire is een Frans merk waarvan alle producten zowel voor particulier als voor professioneel gebruik geschikt zijn. Het volledig gamma is 100% ontwikkeld zijn zonder parabenen. Het gebrek aan parabenen garandeert een maximale huidtolerantie. Bovendien stimuleert het ook de opname in de huid waardoor het hoog concentratiepercentage van actieve ingrediënten in de behandelingen optimaal benut wordt. Ericson Laboratoire gebruikt medisch onderbouwde methodes in haar behandelingen om via een risico- en pijnloze manier gelijkaardige resultaten te bekomen als medische ingrepen. Het merk wordt beschouwd als één van de voorlopers in de medico-estethiek.

Ericson Laboratoire heeft dankzij haar wetenschappelijke fundering een betrouwbare uitstraling in de schoonheidssector. Het merk heeft sinds haar intrede in de markt een solide reputatie opgebouwd. De naam Ericson Laboratoire wordt al jaren geassocieerd met innovatie en hoogwaardige producten.

Ericson Laboratoire heeft al haar behandeling ondergebracht onder de noemer Multi-Therapie.Het concept van Multi-Therapie is gebaseerd op voortdurend onderzoek naar de therapeutische effectiviteit van ingrediënten, methoden en producten. Met name hierdoor is het uitermate geschikt voor professionele schoonheidsspecialisten, die steeds de nieuwste en beste trends willen aanbieden om de huid zo optimaal en gericht mogelijk te verzorgen!

Multi-therapie, 14 lijnen voor het gelaat

FRESH CAVIAR - revitaliserend

Verse kaviaarcellen voor rijpe en futloze huiden in de strijd tegen vroegtijdige huidveroudering. (Hydrateren, voeden en verstevigen)

SLIM FACE LIFT

SLIM FACE LIFT is ontwikkelend voor vrouwen en mannen die de tekenen van huidveroudering willen tegengaan zonder chirurgische ingreep. Onze professionele technieken zijn aangepast om opgehoopt vet te behandelen zoals een dubbele kin, verslapte wangen,...)

MESO-VIT - vitaminebooster

Een niet-invasieve esthetische verzorging met 3 essentiële anti-age vitaminen A, C & E voor een “vitamine booster”-effect & nabehandeling van therapeutische verzorgingen voor optimale kalmering en huidherstel.(Meso-Like & Meso-Care)

GENSKIN - genetisch & anti-aging

Anti-aging effect in 14 dagen.

ENZYMACID

Peelende verzorging met meervoudige werking maakt deel uit van de nieuwe ‘gezondheidstechnologieën”. (Peeling & Exfoliatie)

PERFECTION

Pigmentatie regulerende behandeling met een 3-voudige werking voor een vlekkeloze huid en een absolute witheid. (Genetische depigmentatie)

SENSITIVE PRO - gevoelige huid

Neurotherapie voor de overreactieve huid met las gevolg een verlaging van het stressniveau van de huid. (Anti-stress en anti-pijn)

HYDRA CLINIC - droog

Beïnvloedt de natuurlijke NMF factoren en stimuleert de watertoevoer voor een optimaal hydratatiepeil. (Intesief hydro-voedend)

ACTI-BIOTIC – acne

Door afname van het androgeen hormoon controleren we de invloed op talgsecretie. (Versterking huidantibioticum)

FEMINITY – fyto-oestrogenen

De 1ste preventieve antirimpelverzorging ontwikkeld voor alle vrouwen van 25 tot de menopauze met chronisch gedehydrateerde huiden. (Nobelprijs chemie (2007) stamcellen)

SUPREME – perimenopauze

Hormoonbooster van ons moederhormoon DHEA voor behoud van vocht- en vetreserves, versteviging, regeneratie en verdikking van de lederhuid. (Nobelprijs chemie (2007) stamcellen)

BIO-OPTIC - oogverzorging

Bestrijdt rimpels, vocht- en vetzakjes & oogkringen. (Hulp voor de fragiele oogzone)

DERMA-SUN

Door zonnewarmte geactiveerde huidbescherming. (Optimale zelfbescherming)

Multi-therapie, 9 lijnen voor het lichaam

Cellulitis als gevolg van uw voeding

INSULINOL

Lekker eten doet u de das om. U houdt van lekker eten, snoepen, gebak, kortom, van alles wat het leven zo aangenaam kan maken. Dit is de verzorging die u nodig heeft. Deze afslankbehandeling van de nieuwe generatie, die als een “hongerstiller” van de
vetcellen werkt is een ware innovatie. (Billen, Buik en Benen)

Functionele cellulitis

SLIM & LIFT

Gebrek aan lichamelijke oefening is het grote probleem van onze tijd en u bent niet de enige die een zittend bestaan leidt. U verbrandt onvoldoende vetten en de vetten die u elimineert, keren snel weer terug. U moet uw cellen dan ook laten werken. Dit is een “multi-actieve” behandeling: afslanking, versteviging en herstel van zwakke bloedvaten en weefsels. (Benen, dijen, zitvlak en buik)

Erfelijke cellulitis

ENZYMACID BODY

Weelderige vormen zijn al generaties lang een probleem in de familie, u bent erfelijk belast … Een unieke combinatie: microdermabrasie, chemische peeling op basis van 5 krachtige zuren, enzymatische peeling d.m.v. proteolyse & een bijzondere afslankingsmolecule door adipo-genetische modulatie! (Benen, dijen, zitvlak en buik)

Lymfatische cellulitis

OSMO THERMY

Dit verzorgingsproduct is uitstekend geschikt voor vrouwen in geval van algemene gezetheid, met zachte cellulitis en lymfatisch vocht. “Osmose” is het verschijnsel waarbij uitwisselingen via de celmembranen plaatsvinden. Osmose gecombineerd met een thermisch effect zorgt voor een afvoer van afvalstoffen door versnelling van het eliminatieproces. De resultaten als volgt: een ontlasting van de opgehoopte afvalstoffen, de afvoer van spanning en remineralisatie. (Algemene Lichaamsbehandeling)

Verharde cellulitis

CELLULIT’VIB

U heeft veel cellulitis op de dijen en de billen. Deze geheel nieuwe schokbehandeling met “ultrasoon like” effect is rechtstreeks geïnspireerd op de in de plastisch chirurgie gebruikte technieken waarbij de vetcellen worden afgebroken om overmatig vet en cellulite te bestrijden. Een explosief fyto-complex voorkomt fibrose en ontkoppelt de vetcellen. (Billen, Buik en Benen)

Cellulitis als gevolg van slechte bloedsomloop

LIPO DRAINAGE 3D

Met deze krachtige behandeling kunnen de 3 hoofdparameters op gebied van overgewicht en een slecht werkende bloedsomloop worden aangepakt: vetten ontgiften, aderen draineren en desinfiltreren ter voorkoming van oedeem. Dit verzorgingsproduct geeft een krachtig gevoel en heeft een onmiddellijke verlichting bij zware, belaste en opgezwollen benen.(Benen, dijen, zitvlak en buik)

Cellulitis tijdens de menopauze

DHE.AGE BODY

Deze behandeling bedoeld voor de “rijpere” vrouw gaat gericht problemen aanpakken die gepaard gaan met de menopauze. Wij kennen de negatieve invloed van een daling in de hormoonspiegel: het natuurlijk vet wordt minder snel verbrand. De wetenschappelijke belofte van “DHEA” heeft een positieve invloed op deze gewichtstoename. (Benen, dijen, zitvlak en buik)


Nerveuse cellulitis

AQUA THERMY

Deze verzorging voor gezette vrouwen door stress heeft ontspannende, ontgiftende eigenschappen door aanwezigheid van algen boordevol vitale elementen: oligo-elementen (jodium, ijzer, zink, koper), vitaminen en aminozuren. Deze samenstelling optimaliseert afslanking door een verhoogde celstofwisseling. Het van nature in algen aanwezige jodium is een uitstekende stimulator van de adenyl cyclase,belangrijkste receptor bij ontketenen van lipolyse (vetafbraak). (Algemene Lichaamsbehandeling)

Kan ik u helpen?

Kristine Beerten, zaakvoerder

Yasmine, contacteer haar voor meer info

Meer info

 Wachtwoord vergeten?