Nieuws

NIEUW: VITAMIN ENERGY!!

De vitamin Energy lijn van Ericson Laboratoire is een dubbele behandeling met vitamines en plantaardige TAURINE.

NIEUW micellair water

Nieuw Micellair water van Hydra Clinic!

Wat is het?
Micellair water is een reiniging die verrijkt is met hydraterende bestanddelen en micellen (een soort magneet die zich aan talg, make-up en vuilresten hecht).

Hoe werkt het?
Voor het verwijderen van make-up: Gebruik micellair water als eerste stap in je avond routine. Breng voldoende product aan op een wattenschijfje en verwijder je make-up (zelfs waterproof). Voor het verwijderen van oogmake-up laat je het watje even op de ogen liggen en veeg je de make-up na enkele seconden met een zachte beweging weg. Reinig nog eens na met een reinigingsmelk of zeep op zeker alle restanten te verwijderen.
In de ochtend: Gebruik als snelle opfrissing in de ochtend. Breng voldoende product aan op een wattenschijfje en ga met het wattenschijfje enkele keren over je hele gelaat en decolleté. Je huid is weer fris en klaar voor je serum of dagcrème.

Voor wie geschikt?
Voor iedereen maar vooral voor de gevoelige en vochtarme huid. Het water is zeer zacht, droogt niet uit en prikt niet.

Nieuw van Keenwell: DENSILIFT

Het verlies van volume verandert de structuur en de vorm van het gezicht. Dit is zowel het resultaat van interne chronologische veroudering als van interne en externe processen. Gebrek aan volume uit zich zowel in de diepe als in de oppervlakkige lagen van de huid.

Keenwell heeft DENSILIFT ontwikkeld om de huid te beschermen tegen de huidverslapping, om de celvernieuwing te stimuleren, om extra stevigheid te geven aan de huidstructuur, om het zichtbaar verlies van volume, dichtheid en stevigheid te verminderen, om de strijd tegen de zwaartekracht te winnen, om de contouren van het gezicht te sublimeren, om de huidtextuur te verfijnen en de teint te verlichten.

SLIM FACE LIFT

Alternatief op medische chirurgie

NIEUW: Professionele Pedicure kit van Keenwell

Complete kit voor een volledige, professionele schoonheidsbehandeling van de voeten in 3 stappen. Deze behandeling combineert romige texturen en delicate geuren met de effectiviteit van innovatieve ingrediënten voor perfecte voeten. Bevat tea tree, salvia, pepermunt, aloë vera, calendula extracten, shea boter, sesamolie en rijstolie, voor ontspannen, zachte, lichte en fluweelachtige voeten, zonder verhardingen.

Nieuwigheden van Dermaprime

Enkele producten hebben het gamma van Dermaprime vervolledigd.

NIEUW Boho Ethnika

De nieuwe lente-zomer stand van Keenwell is er weer, Boho Ethnika! Geïnspireerd op de Boho look (hippie stijl) die vooral in de jaren ‘60 zeer hip was. De boho look is dit jaar weer helemaal in, en de collectie van Keenwell past hier perfect bij. Een neutrale oogschaduwlook, een egaal gelaat en opvallende lippen, dat is de look die dit jaar helemaal hip is.

Boho Ethnika
Boho Ethnika

Nieuw: Senstive Pro - Ericson Laboratoire

Om de gevoelige huid nòg beter te kunnen verzorgen en te begrijpen heeft Ericson Laboratoire nu een echte wetenschappelijke innovatie tot stand weten te brengen. De dermo-esthetische aanpak gebaseerd op de cosmetica-genetica geeft een zichtbaar en effectieve oplossing voor de fragiele delicate huid, met roodheid en overgevoeligheid. Nieuw onderzoek heeft aangetoond dat actieve moleculen een positieve werking hebben op de inflammatie en cel-stress genen en helpen bij het reduceren hiervan tot in de epidermale cel.

Kan ik u helpen?

Kristine Beerten, zaakvoerder

Yasmine, contacteer haar voor meer info

Meer info

 Wachtwoord vergeten?