Merken

Dermaprime

Waarom kiest u voor DermaPrime?

 • Authentieke plantaardige ingrediënten en essentiële oliën
 • Aantrekkelijke prijzen
 • Hypoallergeen en dierproefvrij
 • Compleet gamma voor elk type huid
 • Zwitserse knowhow

Het laboratorium van DermaPrime combineert Zwitserse knowhow met authentieke ingrediënten zoals o.a. zuiver gletsjerwater en edelweiss extract. Een compleet gamma producten voor elk huidtype, hypoallergeen en dierproefvrij, met bijzondere aandacht voor de mechanismen die verantwoordelijk zijn voor het verouderingsproces van de huid. Elk product van de DermaPrime huidverzorgingslijn is ontwik­keld en samengesteld door specialisten om de natuurlijke functies van de huid te ondersteunen en uitgeba­lanceerde condities voor de huid te bewerkstelligen. Bovendien wordt ook het mannelijke geslacht niet vergeten in het gamma. Een innovatief business model waarbij tussenliggende schakels beperkt zijn, zorgen voor aantrekkelijke prijzen.

phytocosmetica

De producten van DermaPrime zijn gebaseerd op de phytocosmetica. Deze zijtak van de cosmetica is ontstaan uit de traditionele kruidengeneeskunde. Hierbij worden enkel producten gebruikt van plantaardige oorsprong. Planten zijn een rijke bron van werkzame oliën en vita­minen. Het grote voordeel is dat men plantaardige werkstoffen regelmatig en langdurig kan gebruiken zonder dat er “gewenning” optreedt zoals bij sommige synthetische stoffen. Bovendien veroorzaken plantaardige stoffen minder overgevoeligheidsreacties en geen ontstekingsreacties.

kruiden
kruiden

Ericson Laboratoire

Ericson Laboratoire gaat steeds opzoek naar de grens tussen medische ingrepen en cosmetologie

ericson

Ericson Laboratoire is een Frans merk waarvan alle producten zowel voor particulier als voor professioneel gebruik geschikt zijn. Het volledig gamma is 100% ontwikkeld zijn zonder parabenen. Het gebrek aan parabenen garandeert een maximale huidtolerantie. Bovendien stimuleert het ook de opname in de huid waardoor het hoog concentratiepercentage van actieve ingrediënten in de behandelingen optimaal benut wordt. Ericson Laboratoire gebruikt medisch onderbouwde methodes in haar behandelingen om via een risico- en pijnloze manier gelijkaardige resultaten te bekomen als medische ingrepen. Het merk wordt beschouwd als één van de voorlopers in de medico-estethiek.

Ericson Laboratoire heeft dankzij haar wetenschappelijke fundering een betrouwbare uitstraling in de schoonheidssector. Het merk heeft sinds haar intrede in de markt een solide reputatie opgebouwd. De naam Ericson Laboratoire wordt al jaren geassocieerd met innovatie en hoogwaardige producten.

Ericson Laboratoire heeft al haar behandeling ondergebracht onder de noemer Multi-Therapie.Het concept van Multi-Therapie is gebaseerd op voortdurend onderzoek naar de therapeutische effectiviteit van ingrediënten, methoden en producten. Met name hierdoor is het uitermate geschikt voor professionele schoonheidsspecialisten, die steeds de nieuwste en beste trends willen aanbieden om de huid zo optimaal en gericht mogelijk te verzorgen!

Multi-therapie, 14 lijnen voor het gelaat

FRESH CAVIAR - revitaliserend

Verse kaviaarcellen voor rijpe en futloze huiden in de strijd tegen vroegtijdige huidveroudering. (Hydrateren, voeden en verstevigen)

SLIM FACE LIFT

SLIM FACE LIFT is ontwikkelend voor vrouwen en mannen die de tekenen van huidveroudering willen tegengaan zonder chirurgische ingreep. Onze professionele technieken zijn aangepast om opgehoopt vet te behandelen zoals een dubbele kin, verslapte wangen,...)

MESO-VIT - vitaminebooster

Een niet-invasieve esthetische verzorging met 3 essentiële anti-age vitaminen A, C & E voor een “vitamine booster”-effect & nabehandeling van therapeutische verzorgingen voor optimale kalmering en huidherstel.(Meso-Like & Meso-Care)

GENSKIN - genetisch & anti-aging

Anti-aging effect in 14 dagen.

ENZYMACID

Peelende verzorging met meervoudige werking maakt deel uit van de nieuwe ‘gezondheidstechnologieën”. (Peeling & Exfoliatie)

PERFECTION

Pigmentatie regulerende behandeling met een 3-voudige werking voor een vlekkeloze huid en een absolute witheid. (Genetische depigmentatie)

SENSITIVE PRO - gevoelige huid

Neurotherapie voor de overreactieve huid met las gevolg een verlaging van het stressniveau van de huid. (Anti-stress en anti-pijn)

HYDRA CLINIC - droog

Beïnvloedt de natuurlijke NMF factoren en stimuleert de watertoevoer voor een optimaal hydratatiepeil. (Intesief hydro-voedend)

ACTI-BIOTIC – acne

Door afname van het androgeen hormoon controleren we de invloed op talgsecretie. (Versterking huidantibioticum)

FEMINITY – fyto-oestrogenen

De 1ste preventieve antirimpelverzorging ontwikkeld voor alle vrouwen van 25 tot de menopauze met chronisch gedehydrateerde huiden. (Nobelprijs chemie (2007) stamcellen)

SUPREME – perimenopauze

Hormoonbooster van ons moederhormoon DHEA voor behoud van vocht- en vetreserves, versteviging, regeneratie en verdikking van de lederhuid. (Nobelprijs chemie (2007) stamcellen)

BIO-OPTIC - oogverzorging

Bestrijdt rimpels, vocht- en vetzakjes & oogkringen. (Hulp voor de fragiele oogzone)

DERMA-SUN

Door zonnewarmte geactiveerde huidbescherming. (Optimale zelfbescherming)

Multi-therapie, 9 lijnen voor het lichaam

Cellulitis als gevolg van uw voeding

INSULINOL

Lekker eten doet u de das om. U houdt van lekker eten, snoepen, gebak, kortom, van alles wat het leven zo aangenaam kan maken. Dit is de verzorging die u nodig heeft. Deze afslankbehandeling van de nieuwe generatie, die als een “hongerstiller” van de
vetcellen werkt is een ware innovatie. (Billen, Buik en Benen)

Functionele cellulitis

SLIM & LIFT

Gebrek aan lichamelijke oefening is het grote probleem van onze tijd en u bent niet de enige die een zittend bestaan leidt. U verbrandt onvoldoende vetten en de vetten die u elimineert, keren snel weer terug. U moet uw cellen dan ook laten werken. Dit is een “multi-actieve” behandeling: afslanking, versteviging en herstel van zwakke bloedvaten en weefsels. (Benen, dijen, zitvlak en buik)

Erfelijke cellulitis

ENZYMACID BODY

Weelderige vormen zijn al generaties lang een probleem in de familie, u bent erfelijk belast … Een unieke combinatie: microdermabrasie, chemische peeling op basis van 5 krachtige zuren, enzymatische peeling d.m.v. proteolyse & een bijzondere afslankingsmolecule door adipo-genetische modulatie! (Benen, dijen, zitvlak en buik)

Lymfatische cellulitis

OSMO THERMY

Dit verzorgingsproduct is uitstekend geschikt voor vrouwen in geval van algemene gezetheid, met zachte cellulitis en lymfatisch vocht. “Osmose” is het verschijnsel waarbij uitwisselingen via de celmembranen plaatsvinden. Osmose gecombineerd met een thermisch effect zorgt voor een afvoer van afvalstoffen door versnelling van het eliminatieproces. De resultaten als volgt: een ontlasting van de opgehoopte afvalstoffen, de afvoer van spanning en remineralisatie. (Algemene Lichaamsbehandeling)

Verharde cellulitis

CELLULIT’VIB

U heeft veel cellulitis op de dijen en de billen. Deze geheel nieuwe schokbehandeling met “ultrasoon like” effect is rechtstreeks geïnspireerd op de in de plastisch chirurgie gebruikte technieken waarbij de vetcellen worden afgebroken om overmatig vet en cellulite te bestrijden. Een explosief fyto-complex voorkomt fibrose en ontkoppelt de vetcellen. (Billen, Buik en Benen)

Cellulitis als gevolg van slechte bloedsomloop

LIPO DRAINAGE 3D

Met deze krachtige behandeling kunnen de 3 hoofdparameters op gebied van overgewicht en een slecht werkende bloedsomloop worden aangepakt: vetten ontgiften, aderen draineren en desinfiltreren ter voorkoming van oedeem. Dit verzorgingsproduct geeft een krachtig gevoel en heeft een onmiddellijke verlichting bij zware, belaste en opgezwollen benen.(Benen, dijen, zitvlak en buik)

Cellulitis tijdens de menopauze

DHE.AGE BODY

Deze behandeling bedoeld voor de “rijpere” vrouw gaat gericht problemen aanpakken die gepaard gaan met de menopauze. Wij kennen de negatieve invloed van een daling in de hormoonspiegel: het natuurlijk vet wordt minder snel verbrand. De wetenschappelijke belofte van “DHEA” heeft een positieve invloed op deze gewichtstoename. (Benen, dijen, zitvlak en buik)


Nerveuse cellulitis

AQUA THERMY

Deze verzorging voor gezette vrouwen door stress heeft ontspannende, ontgiftende eigenschappen door aanwezigheid van algen boordevol vitale elementen: oligo-elementen (jodium, ijzer, zink, koper), vitaminen en aminozuren. Deze samenstelling optimaliseert afslanking door een verhoogde celstofwisseling. Het van nature in algen aanwezige jodium is een uitstekende stimulator van de adenyl cyclase,belangrijkste receptor bij ontketenen van lipolyse (vetafbraak). (Algemene Lichaamsbehandeling)

Keenwell

Keenwell is de fabrikant van trendy make-up en van innovatieve verzorgingsproducten voor gelaat en lichaam. Keenwell is een Spaans bedrijf dat de lat zeer hoog legt en dat gaat voor het oplossen van uw huidproblemen maar ook voor het vinden van uw innerlijk evenwicht.

Een feit is dat Keenwell, door haar jarenlange ervaring in de sector en het gebruik van de modernste technologieën, een reputatie heeft opgebouwd die garant staat voor een uiterst huidverdraagzaam en antiallergisch cosmeticamerk met een hoge opname waardoor resultaatgericht gewerkt kan worden. En dit in een luxueuze verpakking tegen betaalbare prijzen!

Waarom kiest u voor Keenwell?

 • Pionier in professionele cosmetica en make-up
 • Eigen laboratoria en fabricage hebben geleid tot revolutionaire ideeën, innovatieve producten en unieke behandelingen
 • Altijd de laatste generatie van actieve ingrediënten in de hoogst mogelijke concentratie
 • Luxueuze verpakkingen tegen betaalbare prijzen
 • Professionele opleidingen bij Bellux-Cosmetics

14 gelaatslijnen:

Premier basic

Premier Basic is een uitgebreide basislijn om zowel de gevoelige, gemengde en vette huid te behandelen, als de verouderde en vochtarme huiden doelgericht te behandelen. Het is de eerste stap in uw behandelplan met diverse peelings, maskers, massagecrèmes,…

Progresif voor de ogen

Deze lijn bestaat uit o.a. uit: een liftende, antirimpel oogcrème, een anti-vermoeidheids ooggel die rimpels vervaagt door haar uiterst hydraterende en voedende werking, een crème die het ontstaan van wallen en kringen bestrijdt door haar zuiverende en drainerende werking. Deze hypoallergene lijn is geschikt voor alle huidtypen.

Sensitive voor gevoelige en reactieve huiden

Een gevoelige huid is teer en snel geïrriteerd. Bovendien heeft deze minder weerstand en heeft tevens aanleg voor dehydratatie, droogheid, schilfers, vlekken, couperose en rimpels. In de producten van de Sensitive lijn worden o.a. plantaardige extracten gebruikt met kalmerende, verzachtende, versterkende en hydraterende eigenschappen. Deze beschermen de huid tegen vrije radicalen,zon, koude en luchtverontreiniging.

Biopure voor gemengde tot vette en acne huiden

Biopure is een opmerkelijke lijn met een vernieuwde technologie die een lichte, niet vette textuur heeft. Biopure maakt de huid weer fris en zuiver door het absorberen van overmatige talgproductie, waardoor de huid niet meer glimt. Toepassing van een intense kuur Biopure heeft een intens balancerende werking op de huid: de huid voelt weer zacht en fris aan en wordt diep gehydrateerd.

Skin confort voor vochtarme, droge huiden

Deze lijn is ontwikkeld voor behandeling van zeer droge, gedehydrateerde huiden en is geschikt voor alle leeftijden. De huid wordt weer zacht en soepel doordat Skin comfort langdurige hydratatie biedt en het huidcomfort herstelt. Bovendien werkt het herstellend bij huidirritaties en roodheden ten gevolge van droogte en huidschilfers.

Jalea Real voor vermoeide, gedevitaliseerde huiden

Een vermoeide huid wordt gekenmerkt door een vaal en levenloos huidoppervlak, vroegtijdige huidveroudering en een slechte microcirculatie. Dit gamma, verrijkt met koninginnenbrij en ginseng, zorgt voor een nieuwe zuurstofvoorziening. Het stimuleert tevens de celstofwisseling voor het reactiveren van de celvernieuwing waardoor vermoeidheid van het gelaat verdwijnt. Uw huid krijgt haar stevigheid, tonus en helderheid terug waardoor uw gelaat weer ontspannen en stralend toont.

Tensilift voor verslapte huiden

Tensilift, rijk aan plantaardige stamcellen, beschermt en revitaliseert onze huideigen stamcellen. Het verhoogt de regeneratie van de cellen en geeft weer veerkracht, vitaliteit en energie aan de huid. Geschikt voor alle huidtypen maar in het bijzonder voor vale en verslapte huiden.

Densilift

Hermodellerende lijn

Optima

Een specifiek herstellend anti-rimpel programma met Retinol & Q10. Co-enzyme Q10 zorgt voor een natuurlijk afweermechanisme tegen alle schadelijke effecten van vrije radicalen waar wij dagelijks mee te kampen hebben. Retinol, de meest actieve vorm van Vitamine A, ondersteunt de vermindering van rimpels en lijntjes op de huid. Deze lijn is geschikt voor rijpe huiden die tekenen van vroegtijdige veroudering vertonen als gevolg van vermoeidheid en stress.

Rege-White tegen zonne- en ouderdomsvlekken

Het verstrijken van de jaren eist zijn tol. Doordat de celregeneratie trager werkt dan de celafbraak van afvalstoffen verouderen we sneller. Samen met factoren zoals het effect van UV-stralen, blootstelling aan vrije radicalen en stress veroorzaakt het rimpels, expressierimpels, zichtbare poriën, een ongelijkmatig huidbeeld en vlekken. Vlekken zijn één van de meest voorkomende esthetische problemen die normaal zichtbaar zijn op de meest blootgestelde zones (gelaat, hals, handen,…). De Rege-White lijn helpt deze vlekken te voorkomen en te bestrijden.

H2O Hydrosphera – Aquasphera

Veel factoren hebben invloed op de vochthuishouding in onze huid, één daarvan is de leeftijd. Hydratatie is dus van groot belang omdat het uitdroging tegengaat en daarmee ook vroegtijdige huidveroudering voorkomt. Dehydratatie vermindert de functies van de huidcellen waardoor de huid vaal en ruw wordt, droogtelijntjes ontstaan en de huid trekkerig aanvoelt. De nieuwste anti-age lijn zonder parabenen werkt uiterst hydraterend en beschermt de huid tegen vrije radicalen. Het gebrek aan parabenen maakt deze lijn bijzonder geschikt voor alle huidtypen.

Evolution

De innovatieve technologie van crème microsferen gecombineerd met een gel van hyaluronzuur die sterke cosmetische actieve ingrediënten “SPHERE-ACTIVE” bezit.

Oxidance

Blootstelling aan omgevingsfactoren (vervuiling, straling, rook, enz…) veroorzaakt een chemische reactie in onze huid waardoor vrije radicalen ontstaan die een verouderend effect hebben op onze huid.

KEENWELL OXIDANCE is ontwikkeld met zeer anti-oxiderende componenten die vrije radicalen neutraliseren, de huid beschermen tegen oxidatie en de huid intensief herstellen.

Spa of beauty de kracht van de natuur

Aromatherapie voor het hele lichaam is een therapie gebaseerd op het gebruik van essentiële oliën en extracten van verschillende aromatische planten om de innerlijke en uiterlijke gezondheid te bevorderen. Zij zijn geïntegreerd in cosmetische behandelingen die aangepast zijn aan iedere behoefte en aan ieder esthetisch probleem. Hun eigenschappen: verzachten, hydrateren, revitaliseren, zuurstof toevoegen, opspannen, verstevigen, modelleren en regenereren. Zo kan iedere huidprobleem aangepakt worden en kan de verzorging individueel aangepast worden aan de behoefte van de huid.

Alginaten maskers

ALGINATEN zijn het meest fundamentele bestanddeel van deze maskers.Onder deze categorie zijn er 3 belangrijke soorten die overheersen in de alginaten maskers. De algen bevatten een hoge dosis proteïnen, vitaminen en polysachariden waarvan de macro- en micronutriënten verantwoordelijk zijn voor het stimuleren, revitaliseren en voeden van de huid.


Keenwell heeft ook verschillende luxueuze lichaamsverzorgingen en een uitgebreid make-up gamma.


Keenwell collection
Keenwell collection

Masks & Patches

“PROFESSIONALS” MASKS & PATCHES, van Italiaanse oorsprong is sinds 2008 actief op de markt. Het merk is geïntroduceerd door Cosmitaly, een firma die een revolutionair product voorstelde op de internationale beurs van cosmetica - Cosmoprof in Bologna. Het is een volledig organische en revolutionaire lijn met specifieke huidbehandelingen en een altijd identieke werkwijze. Een peeling als voorbehandeling, een intensieve behandeling met de anatomische gazen en iontoforese apparaat en als nabehandeling de overeenstemmende crème. De hoogst geconcentreerde werkstofcombinaties resulteren in verbluffende resultaten, na slechts 1 behandeling!

Waarom kiest u voor Masks & Patches?

 • Gebaseerd op het gebruik van de patches, “cosmeceuticals” van de 21e eeuw.
 • Uniek alternatief voor traditionele behandelingen
 • Nieuwe formules met innovatie actieve ingrediënten en een basisstof.
 • Een nieuw systeem, zeer geschikt na een medische, dermatologische of plastische behandeling.
 • Gebruiksvriendelijke behandelingsmethode “aanbrengen en niet verspreiden”
 • Elke patch bestaat uit het hoogst mogelijk percentage van actieve ingrediënten.
 • Gemakkelijk en snel in gebruik.
 • Het geeft de schoonheidsspecialiste de mogelijkheid een totaalbehandeling aan te bieden met een peeling, een massage, een speciaal masker en gebruik van elektronische apparatuur.
 • Economisch voordeel: zeer intensieve behandeling met een relatief lage kostprijs
 • Totale cosmetische ondersteuning aan de schoonheidsspecialiste met opleiding, DVD en productuitleg.
 • Meest efficiënte behandeling in dit genre, dat in de cosmeticawereld bestaat sinds bijna 25 jaar.

Labussé

LABUSSE is een 100% Belgisch merk dat opgericht is in november 2013. De juwelen van Labussé zijn prachtig, hoog kwalitatief én betaalbaar. Enkel verkrijgbaar bij schoonheidssalons, en nagelsalons en kapperszaken.

“CUTE ENOUGH TO MAKE YOU LOOK TWICE,

SWEET ENOUGH BUT NOT TOO NICE…

A LIL’ CRAZY, BUT NOT TOO WILD

THE KINDA GIRL THAT’LL MAKE YOU SMILE!”

Kan ik u helpen?

Kristine Beerten, zaakvoerder

Yasmine, contacteer haar voor meer info

Meer info

 Wachtwoord vergeten?