KEENWELL verzamelt de positieve energie van de Costa Brava en de persoonlijkheid van haar meest beroemde wind en transformeert ze in haar nieuwe lente/zomer 2021 make-up collectie “Tramuntana”.

“Tramuntana” zit vol creativiteit, zowel in formules als in kleuren, en verschijnt als nieuw en fris met een verscheidenheid aan producten, gepresenteerd in een elegante exclusieve editie tinnen blauwe marine doos.

“Tramuntana” bevat charmante kleuren van de Costa Brava: de aardetinten van de kliffen, het blauw van de heldere lucht en de zee, met afwerkingen variërend van mat tot metallic en sprankelende nuances – om een elegante zeestijl te creëren.

Dit voorjaar laat “Tramuntana” u de sfeer van L’Empordá voelen en suggereert ideeën van een frisse, heldere en ontspannen-chique look die moeiteloos en gemakkelijk te bereiken moet zijn door iedereen.

Dit jaar brengt Keenwell “Tramuntana” om uw look op te fleuren. Laat u raken door de “Tramuntana”!