ULTRA-HYDRATERENDE HANDHYGIËNE CRÈME & REGENERERENDE & VOEDENDE HANDHYGIËNE CRÈME, twee nieuwe crèmes met zowel verzorgende als antibacteriële eigenschappen!

Ultra-hydraterende handhygiëne balsem met geselecteerde ingrediënten en een krachtige antibacteriële werking. De water-gel textuur is super verfrissend, licht en snel absorberend voor handen en nagels. Voor alle huidtypes, speciaal voor droge en ruwe handen.

De regenererende & voedende handhygiëne balsem zorgt voor een intensieve voeding en hydrateert de gevoelige huid van de handen diep, terwijl het de nagels versterkt en de nagelriemen verzorgt. Voor alle huidtypes, vooral voor droge en gebarsten handen.

Beide formules bevatten tea tree olie, citroen essentiële olie en bisabolol, allen natuurlijke ingrediënten met zeer effectieve antibacteriële, antisceptische en desinfecterende eigenschappen.

Dé ultieme 2-in-1 handbalsem, verzorgend en antibacterieel