CRÈME-MASKER VOOR DE OOGCONTOUREN, speciaal ontwikkeld voor de behandeling van de gevoelige oogcontouren.

De innovatieve dubbele formule combineert de voordelen van een ultralichte crème met de regeneratieve kracht van een masker.

Met een hoge concentratie krachtige biotechnologische ingrediënten, peptiden en plantaardige bestanddelen, rijk aan vitaminen, proteïnen, aminozuren en mineralen, die in synergie werken, om te beschermen, te hydrateren, te ontlasten, te tonifiëren, wallen en donkere kringen te verminderen, tekenen van vermoeidheid of stress te elimineren en extra glans te geven aan de oogcontour.

De verfrissende crème-masker textuur zorgt voor een direct aanspannend effect en heeft een langdurige anti-rimpelwerking.

Geproduceerd met moderne actieve bestanddelen die in synergie werken, die hun individuele eigenschappen versterken, om de tekenen van chronologische veroudering, oxidatieve stress en sterke dehydratatie rond de oogzone bestrijden.