Nieuws

SLIM FACE LIFT

Alternatief op medische chirurgie

NIEUW: Professionele Pedicure kit van Keenwell

Complete kit voor een volledige, professionele schoonheidsbehandeling van de voeten in 3 stappen. Deze behandeling combineert romige texturen en delicate geuren met de effectiviteit van innovatieve ingrediënten voor perfecte voeten. Bevat tea tree, salvia, pepermunt, aloë vera, calendula extracten, shea boter, sesamolie en rijstolie, voor ontspannen, zachte, lichte en fluweelachtige voeten, zonder verhardingen.

Nieuwigheden van Dermaprime

Enkele producten hebben het gamma van Dermaprime vervolledigd.

NIEUW Boho Ethnika

De nieuwe lente-zomer stand van Keenwell is er weer, Boho Ethnika! Geïnspireerd op de Boho look (hippie stijl) die vooral in de jaren ‘60 zeer hip was. De boho look is dit jaar weer helemaal in, en de collectie van Keenwell past hier perfect bij. Een neutrale oogschaduwlook, een egaal gelaat en opvallende lippen, dat is de look die dit jaar helemaal hip is.

Boho Ethnika
Boho Ethnika

Nieuw: Senstive Pro - Ericson Laboratoire

Om de gevoelige huid nòg beter te kunnen verzorgen en te begrijpen heeft Ericson Laboratoire nu een echte wetenschappelijke innovatie tot stand weten te brengen. De dermo-esthetische aanpak gebaseerd op de cosmetica-genetica geeft een zichtbaar en effectieve oplossing voor de fragiele delicate huid, met roodheid en overgevoeligheid. Nieuw onderzoek heeft aangetoond dat actieve moleculen een positieve werking hebben op de inflammatie en cel-stress genen en helpen bij het reduceren hiervan tot in de epidermale cel.

Kan ik u helpen?

Kristine Beerten, zaakvoerder

Yasmine, contacteer haar voor meer info

Meer info

 Wachtwoord vergeten?